Parket Onderhoud

Veel woningen in Nederland zijn uitgerust met een prachtige houten vloer. Althans, een vloer die in het begin erg mooi was. Jarenlang intensief gebruik kan het parket echter dof maken en ook kan er flinke vervuiling optreden. Gelukkig is er een goede manier om daar wat aan te doen. Kies in zo’n geval gewoon voor professioneel parket onderhoud door ons team van specialisten. Wij zorgen ervoor dat uw houten vloer weer net zo straalt als toen hij er net in lag. Daarnaast geven we u ook graag een aantal tips die u kunnen helpen om nog langer van uw parketvloer te genieten.

Parket Onderhoud
Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

U kunt bij ons op korte termijn een afspraak maken op locatie. Wij komen dan bij u langs voor een vrijblijvende vloerinspectie en een deskundig advies.

Z

CBW Erkend en Beoordeeld met een 9.5

Wij zijn CBW erkend en bent hierdoor zeker van uw aankoop. Daarnaast worden wij door onze klanten beoordeeld met een 9.5 op Klantenvertellen!

Project:
Utrecht – 300 m² Schuren en Oliën (Royl 2K Olie)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Utrecht – 245 m² Schuren en Oliën (Royl 2K Olie)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Soest – 40 m² Grenen Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Utrecht – 50 m² Afzelia Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Een geOliede vloer onderhouden

Is uw houten vloer voorzien van een finish op oliebasis? Dan moet deze beschermlaag natuurlijk intact blijven. Alleen zo blijft uw parket optimaal bestand tegen onder meer vocht, vuil en felle stralen van de zon. Bij het parket onderhoud aan uw geoliede vloer gebruiken we dan ook een speciaal reinigingsmiddel. Dit tast de beschermlaag niet aan, maar rekent wel direct af met alle vervuiling en andere ontsierende elementen die zich meester hebben gemaakt van uw vloer. Voor u als gebruiker van de vloer geven we als tip mee om het parket dagelijks vrij te maken van losse zand- en stofdeeltjes.

Parket Schuren en Oliën

JAAR ERVARING

VLOEREN PER JAAR

VLOEREN BEHANDELD

Een gelakte vloer onderhouden

Ook een gelakte houten vloer heeft veel baat bij een dagelijkse stofzuigbeurt. Door losse partikeltjes snel te verwijderen, voorkomt u dat ze zich aan het parket kunnen vastzetten. Hierdoor verkleint u de kans op beschadigingen enorm. Bij het periodieke parket onderhoud aan uw gelakte vloer gebruiken we eveneens een speciaal reinigingsmiddel. Ditmaal een product dat de laklaag niet aantast. Zo blijft uw vloer langer mooi en beter in topconditie. Het is goed om ook zelf uw parket geregeld te reinigen. Gebruik hiervoor een ruime emmer water met een scheut parketreiniger voor gelakte vloeren.

Periodiek onderhoud voor een langere levensduur van uw parketvloer

Het grote voordeel van parketvloeren is dat ze vrijwel altijd behandeld kunnen worden, wat de huidige staat ook is. Hierdoor wordt de levensduur aanzienlijk verlengd en bespaart u op de lange termijn veel geld. Voor houten vloeren met echt diepe deuken, behoorlijke krassen en waterschade is een parket renovatie de beste oplossing. Vloeren die te maken krijgen met verontreiniging en lichte verkleuringen hebben vooral baat bij goed periodiek parket onderhoud. Het dagelijkse onderhoud kunt u eenvoudig zelf doen. Voor de grondige reiniging kunt u het beste een specialist inschakelen.

Vrijblijvende vloerinspectie op locatie en CBW-erkend

Wilt u weten waar uw houten vloer precies behoefte aan heeft? Plan dan een compleet vrijblijvende vloerinspectie met ons in. We komen bij u thuis langs voor het parket schuren in Utrecht. Zo kunnen we u exact vertellen welke behandeling het beste is voor uw vloer. Uiteraard bent u bij ons altijd zeker van een beveiligde aankoop. Verder bieden we u als CBW-erkend bedrijf meerdere garanties op al onze werkzaamheden. Neem vrijblijvend contact op!

Offerte Aanvragen

Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Uw naam
Gewenste vloerinspectie datum
• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

Gratis inspectie op locatie!