Parket Schuren in De Bilt

U wilt uw parket schuren in De Bilt of omgeving? Dan zit u bij ons helemaal goed. MP Schuurtechniek bestaat uit een team van zeer gedreven en ervaren parketteurs met verstand van zaken. Wij helpen u graag om uw houten vloer met slijtage, vlekken of vervuiling om te toveren in een vloer als nieuw. In de meeste gevallen kunnen we dit in slechts een dag voor u regelen. Zo kunt u des te eerder weer genieten van de prachtige aanblik van uw geheel herstelde vloer. Parket schuren gaat altijd samen met een vakkundige afwerking. Bij ons kunt u onder meer kiezen voor een behandeling met lak of olie. Dit geeft uw parket een magnifieke uitstraling.

parket schuren in De Bilt

parket schuren is onze specialisatie

Parket schuren is al jarenlang onze specialisatie. We beschikken over een 30 jaar aan echte ervaring op het gebied van parket renovatie en weten dan ook precies wat uw vloer specifiek nodig heeft. Door de jaren heen hebben we ontzettend veel verschillende soorten parketvloeren voorbij zien komen. Denk bijvoorbeeld aan visgraat parket, houten vloeren in halfsteens verband en parket in de Hongaarse punt. Het maakt niet uit wat voor soort houten vloer u heeft liggen, wij knappen hem perfect voor u op. Geniet voortaan van parket als nieuw!

parket schuren in De Bilt
Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

U kunt bij ons op korte termijn een afspraak maken op locatie. Wij komen dan bij u langs voor een vrijblijvende vloerinspectie en een deskundig advies.

Z

CBW Erkend en Beoordeeld met een 9.5

Wij zijn CBW erkend en bent hierdoor zeker van uw aankoop. Daarnaast worden wij door onze klanten beoordeeld met een 9.5 op Klantenvertellen!

Project:
Utrecht – 300 m² Schuren en Oliën (Royl 2K Olie)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Utrecht – 245 m² Schuren en Oliën (Royl 2K Olie)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Soest – 40 m² Grenen Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Utrecht – 50 m² Afzelia Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

parketvloer afwerking in De Bilt

Na het schuren van uw complete vloer is het natuurlijk belangrijk om hem af te werken. Parket schuren en lakken of de variant: parket schuren en oliën helpt uw parket te beschermen tegen allerlei externe invloeden. Daarnaast zorgt het er ook voor dat uw vloer weer helemaal gaat stralen. Het is mooi als uw vloer perfect bij uw interieur past. Daarom kunt u bij ons kiezen uit vele tientallen soorten vloerlak en parketolie. Vraag ons dus zeker naar onze uitgebreide collectie aan kleurstalen en laat u inspireren. Vervolgens bepaalt u helemaal zelf welke kleur en welke uitvoering (glans, mat of ultra mat) we op uw vloer aanbrengen.

parket schuren in De Bilt

JAAR ERVARING

VLOEREN PER JAAR

VLOEREN BEHANDELD

Wanneer parket schuren in De Bilt?

Veel mensen vragen zich af wat het beste moment is voor een volledige parket renovatie. Vanuit onze ruime ervaring kunnen wij u vertellen dat u dit het beste zo snel mogelijk kunt doen na het ontdekken van schade, ernstige vervuiling of vochtplekken. Onbehandeld kunnen dit soort ongewenste zaken leiden tot een vloer die niet meer hersteld kan worden. Hier zit u natuurlijk niet op te wachten. Voorkom grotere problemen en kies voor parket schuren in De Bilt door ons team van specialisten.

CBW-erkend en beoordeeld met een 9,5 op klantenvertellen

Team Parket Schuren Utrecht van MP Schuurtechniek is CBW-erkend en geeft u diverse garanties op het complete werk. Onze klanten geven ons een gemiddeld rapportcijfer van 9,5. Dit geeft ons niet alleen veel vertrouwen, maar motiveert ons vooral ook om door te gaan met de mooiste parket renovaties in de regio. Wilt u meer informatie over parket schuren in De Bilt door ons vakkundige team? We kijken uit naar uw bericht of belletje!

DEZE VIDEO LAAT U ZIEN HOE WIJ EEN HOUTEN VLOER IN 5 STAPPEN EEN TWEEDE LEVEN GEVEN!

Offerte Aanvragen

Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Uw naam
Gewenste vloerinspectie datum
• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

Gratis inspectie op locatie!