Parket Schuren in Maarssen

Laat uw parket schuren in Maarssen door MP Schuurtechniek! Een houten vloer in huis is altijd mooi, maar natuurlijk moet hij wel worden bijgehouden. Van tijd tot tijd grondig reinigen is een goede manier om uw parket op peil te houden. Toch zal ook uw vloer uiteindelijk niet ontkomen aan vervuiling, beschadigingen en verkleuringen. Op zo’n moment is het tijd om professionele hulp in te schakelen voor het parket schuren in Maarssen. Wij verzorgen graag uw complete parket renovatie. Snel, betaalbaar, betrouwbaar en natuurlijk helemaal in lijn met uw wensen.

parket schuren in Maarssen

parket schuren is ons specialisme

Ons team staat in de regio bekend als de absolute specialist in parket schuren. We doen dit werk al enkele tientallen jaren en zijn zeer bedreven in het herstellen van houten vloeren in alle bekende motieven. Bij het parket schuren in Maarssen en omgeving werken we uiteraard met de methode stofarm schuren. Hierdoor kunnen we efficiënt en snel, maar vooral ook heel schoon werken. Bekijk gerust eens de foto’s van onze eerdere parket renovaties en laat u inspireren door schitterende resultaten! Neem vervolgens vrijblijvend contact op voor een advies op maat.

parket schuren in Maarssen
Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

U kunt bij ons op korte termijn een afspraak maken op locatie. Wij komen dan bij u langs voor een vrijblijvende vloerinspectie en een deskundig advies.

Z

CBW Erkend en Beoordeeld met een 9.5

Wij zijn CBW erkend en bent hierdoor zeker van uw aankoop. Daarnaast worden wij door onze klanten beoordeeld met een 9.5 op Klantenvertellen!

Project:
Utrecht – 300 m² Schuren en Oliën (Royl 2K Olie)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Utrecht – 245 m² Schuren en Oliën (Royl 2K Olie)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Soest – 40 m² Grenen Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Utrecht – 50 m² Afzelia Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Afwerking van de parketvloer in Maarssen

Het parket schuren in Maarssen staat natuurlijk niet op zichzelf. Nadat we het hele vloeroppervlak geschuurd en gepolijst hebben is het tijd voor de afwerking. Dit kan met diverse middelen, waaronder lak, hardwax en olie. Parket schuren en oliën is de beste optie voor parket met vloerverwarming. De olie kan goed tegen wisselingen in de temperatuur en zal uw houten vloer dan ook optimaal beschermen tegen scheuren en kromtrekken. Bij alle andere soorten houten vloeren kunt u veelal beter kiezen voor parket schuren en lakken. Uiteraard zijn deze middelen er in allerlei kleuren. We geven u graag advies!

parket schuren in Maarssen

JAAR ERVARING

VLOEREN PER JAAR

VLOEREN BEHANDELD

Wanneer kiezen voor parket schuren in Maarssen?

Het beste moment om over te gaan tot parket schuren is zodra u de eerste tekenen ziet van ernstige vervuiling, verkleuring van het hout door de zon of slijtage en beschadiging van de vloer. Laat u uw beschadigde parketvloer die niet op tijd aanpakken? Dan loopt u het risico dat hij compleet vervangen moet worden. Dit is natuurlijk niet echt duurzaam en ook nog eens behoorlijk prijzig. Ga daarom liever voor de betaalbare en betere optie: een volledige parket renovatie door een gespecialiseerd bedrijf uit uw regio.

CBW-erkend en beoordeeld met een 9,5 op klantenvertellen

Met een gemiddelde klantbeoordeling van 9,5 kunnen we u aantonen dat veel mensen u al voorgingen, naar volledige tevredenheid. Wij hopen ook uw houten vloer op de gewenste wijze te herstellen en bieden u als CBW-erkend bedrijf altijd een uitgebreide garantie. Heeft u vragen over parket schuren in Maarssen of bent u benieuwd naar onze werkwijze? Plan dan helemaal vrijblijvend een adviesgesprek met vloerinspectie in bij u thuis. Dit is uiteraard helemaal gratis. Stuur ons een berichtje via de site of geef ons even een belletje.

DEZE VIDEO LAAT U ZIEN HOE WIJ EEN HOUTEN VLOER IN 5 STAPPEN EEN TWEEDE LEVEN GEVEN!

Offerte Aanvragen

Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Uw naam
Gewenste vloerinspectie datum
• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

Gratis inspectie op locatie!