Parket Schuren in Nieuwegein

Laat uw parket schuren in Nieuwegein door MP Schuurtechniek! Houten vloeren zorgen voor ontzettend veel sfeer in huis. Natuurlijk is het dan wel zo fijn als ze goed verzorgd worden. Zo zien ze er altijd mooi en fris uit. Krijgt uw parketvloer op een gegeven moment toch te maken met vervelende zaken als slijtage en verkleuringen? Dan kunt u heel eenvoudig kiezen voor parket schuren in Nieuwegein. Ons zeer ervaren team van parket experts staat volledig voor u klaar en zorgt ervoor dat uw vloer weer helemaal als nieuw zal ogen. Uiteraard zorgen we ervoor dat uw parket goed beschermd wordt tegen nieuwe schade.

parket schuren in Nieuwegein

parket schuren is onze specialisatie

Parket schuren is al vele jaren onze grote passie. Het mooie van deze totaalbehandeling is dat we zelfs de meest verweerde en verouderde houten vloeren weer volledig kunnen laten stralen. Aanwezige beschadigingen en verontreinigingen worden compleet weggehaald door het schuren in fases. Dit haalt slechts een fractie van het toplaagje af. Op die manier blijft uw vloer op volledige sterkte en zal hij nog jaren meegaan. Bij het schuren van uw parketvloer maken we gebruik van een speciale schuurmachine, waardoor we nagenoeg stofvrij kunnen schuren.

parket schuren in Nieuwegein
Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

U kunt bij ons op korte termijn een afspraak maken op locatie. Wij komen dan bij u langs voor een vrijblijvende vloerinspectie en een deskundig advies.

Z

CBW Erkend en Beoordeeld met een 9.5

Wij zijn CBW erkend en bent hierdoor zeker van uw aankoop. Daarnaast worden wij door onze klanten beoordeeld met een 9.5 op Klantenvertellen!

Project:
Utrecht – 300 m² Schuren en Oliën (Royl 2K Olie)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Utrecht – 245 m² Schuren en Oliën (Royl 2K Olie)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Soest – 40 m² Grenen Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Utrecht – 50 m² Afzelia Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Afwerken van de vloer in Nieuwegein

Laat u uw parket schuren in Nieuwegein? Dan moet het mooie resultaat natuurlijk ook netjes afgewerkt worden. Afwerken zorgt ervoor dat uw houten vloer er weer helemaal strak bijligt en dat hij weer optimaal beschermd is tegen vochtschade, vervuiling en beschadigingen. U kunt kiezen uit diverse behandelingen zoals bijvoorbeeld: Parket schuren lakken. Een meer natuurlijke optie voor het renoveren van uw parketvloer is bijvoorbeeld parket schuren en oliën. Elk van de middelen heeft zijn eigen pluspunten en natuurlijk zijn deze hoogwaardige producten in diverse kleuren verkrijgbaar. 

parket schuren in Nieuwegein

JAAR ERVARING

VLOEREN PER JAAR

VLOEREN BEHANDELD

Wanneer kiezen voor parket schuren in Nieuwegein?

Heeft u het idee dat uw vloer flink aangepakt moet worden? Dan kunt u het beste kiezen voor parket schuren en afwerken door ons doorgewinterde team. Het is verstandig om dit zo snel mogelijk te doen na het ontdekken van vochtkringen en vlekken die niet meer weggaan en bij krassen, deuken, putjes en andere schade op of in het hout. Sein ons direct in, zodat we permanente beschadigingen kunnen voorkomen. Dit bespaart u veel gedoe en vooral ook veel extra kosten. Dankzij een professionele parket renovatie voorkomt u dat de hele vloer vervangen moet worden. Zo is het ook een hele duurzame keuze.

CBW-erkend en beoordeeld met een 9,5 op klantenvertellen

Zoals gezegd hebben we veel ervaring met houten vloer renovaties in Nieuwegein en omgeving. Daarnaast zijn we een CBW-erkend bedrijf, waardoor u ook nog eens diverse garanties ontvangt op ons hele werk. Onze klanten geven ons een gemiddeld rapportcijfer van 9,5. We hopen dat u minstens zo tevreden zult zijn met ons werk aan uw houten vloer. Neem vrijblijvend contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden bij u thuis.

DEZE VIDEO LAAT U ZIEN HOE WIJ EEN HOUTEN VLOER IN 5 STAPPEN EEN TWEEDE LEVEN GEVEN!

Offerte Aanvragen

Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Uw naam
Gewenste vloerinspectie datum
• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

Gratis inspectie op locatie!