Parket Schuren in Houten

Woont u in Houten en heeft u genoeg van de beschadigingen, slijtage en ernstige vervuiling op uw houten vloer? Dan is het tijd voor parket schuren in Houten. Sommige mensen kiezen ervoor om dit zelf te doen. Voor het allermooiste eindresultaat kunt u het beste een gespecialiseerd bedrijf inhuren. Het zeer ervaren team van MP Schuurtechniek is de onbetwiste leider in de regio Utrecht en staat volledig voor u klaar. Vertel ons wat u voor ogen heeft en wij zorgen ervoor dat het helemaal voor elkaar komt.

parket schuren in Houten

Parket schuren is onze specialisatie

We beschikken over meerdere decennia ervaring met parket schuren in o.a. Houten en omgeving. Inmiddels doen we dit alweer een hele tijd middels de methode stofarm schuren. Deze innovatieve manier van werken maakt dat we onze parket renovaties veel efficiënter en nog beter kunnen uitvoeren. Bovendien heeft het als groot voordeel dat de behandelde ruimtes veel schoner blijven. Verder laten we ons regelmatig bijscholen, zodat we optimaal op de hoogte blijven van de nieuwste technieken om uw parket in Hongaarse punt, visgraat of halfsteens verband prachtig te renoveren.

parket schuren in Houten
Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

U kunt bij ons op korte termijn een afspraak maken op locatie. Wij komen dan bij u langs voor een vrijblijvende vloerinspectie en een deskundig advies.

Z

CBW Erkend en Beoordeeld met een 9.5

Wij zijn CBW erkend en bent hierdoor zeker van uw aankoop. Daarnaast worden wij door onze klanten beoordeeld met een 9.5 op Klantenvertellen!

Project:
Utrecht – 300 m² Schuren en Oliën (Royl 2K Olie)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Utrecht – 245 m² Schuren en Oliën (Royl 2K Olie)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Soest – 40 m² Grenen Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Utrecht – 50 m² Afzelia Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Afwerken van de vloer in Houten

Een goede parket renovatie bestaat uit parket schuren en afwerken met een beschermend product. De afwerking zorgt ervoor dat het parket voortaan bestand is tegen vrijwel alle externe invloeden. Denk aan krassen en andere sporen van slijtage, maar ook aan verkleuringen door fel zonlicht en hardnekkige vervuiling door plakkerig stof. Al deze invloeden krijgt geen vat op uw vloer als deze goed behandeld is met olie, hardwax of lak naar keuze. Onze kleurenwaaiers tonen de vele tientallen kleuren waaruit u kunt kiezen. Natuurlijk geven we u op dit punt ook graag een passend advies.

parket schuren in Houten

JAAR ERVARING

VLOEREN PER JAAR

VLOEREN BEHANDELD

Wanneer kiezen voor parket schuren in Houten?

Houten vloeren kunnen ontzettend lang meegaan, als ze tenminste goed behandeld worden. Zo is het belangrijk dat u de vloer regelmatig reinigt en losse zandkorrels, steentjes en ander vuil altijd zo snel mogelijk weghaalt. Toch raakt elke parketvloer uiteindelijk beschadigd en vervuild. Dat is het moment om ons team in te schakelen. Door het grondig schuren kunnen we oppervlakkige vervuiling, maar ook diepere krassen en putjes goed verwijderen. Het vloeroppervlak blijft hierbij intact en er verdwijnt slechts een heel dun laagje van het hout. We schuren nooit meer dan nodig is en zorgen ervoor dat uw vloer na de parket renovatie nog jaren meegaat.

CBW-erkend en beoordeeld met een 9,5 op klantenvertellen

Bij het parket schuren in Houten wilt u natuurlijk zeker zijn van een perfect eindresultaat. We vertellen u dan ook graag dat onze eerdere klanten ons beoordelen met een gemiddelde van maar liefst 9,5! Verder zijn we CBW-erkend en werken we uitsluitend met goed opgeleide parketteurs. Bij ons krijgt u altijd een uitgebreide garantie op de gehele parket renovatie en natuurlijk leveren we altijd maatwerk. Nodig ons uit voor een kosteloze en vrijblijvende vloerinspectie op locatie en ontdek de opties voor het prachtig herstellen van uw houten vloer.

DEZE VIDEO LAAT U ZIEN HOE WIJ EEN HOUTEN VLOER IN 5 STAPPEN EEN TWEEDE LEVEN GEVEN!

Offerte Aanvragen

Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Uw naam
Gewenste vloerinspectie datum
• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

Gratis inspectie op locatie!