Parket Schuren in Vianen

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf voor het parket schuren in Vianen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zorgen al tientallen jaren voor de mooiste parket renovaties in de regio Vianen. Graag gaan we ook voor u aan de slag om te zorgen voor een houten vloer als nieuw. Uiteraard gaan we hierbij altijd uit van uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Zo kunt u kiezen voor een afwerking met lak, olie of hardwax. We geven u diverse garanties op ons werk om ervoor te zorgen dat u helemaal zeker bent van uw aankoop.

parket schuren in Vianen

parket schuren ons specialisme

Het parket schuren uitbesteden aan de beste parketteurs uit de regio Utrecht? Stuk voor stuk zijn wij uitstekend opgeleid en zeer ervaren in het vak. Wilt u uw parket schuren in Vianen? Dan zijn wij echt de ideale keuze! Laat u inspireren door voorbeelden van onze eerdere parket renovaties en zie hoe we zelfs de meest doorleefde houten vloeren een prachtig nieuw leven inblazen. Overigens zijn wij er voor het vakkundig schuren en afwerken van alle soorten parketvloeren. Denk bijvoorbeeld aan vloeren in de Hongaarse punt, het halfsteens verband of het schitterende en luxe ogende visgraat motief.

parket schuren in Vianen
Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

U kunt bij ons op korte termijn een afspraak maken op locatie. Wij komen dan bij u langs voor een vrijblijvende vloerinspectie en een deskundig advies.

Z

CBW Erkend en Beoordeeld met een 9.5

Wij zijn CBW erkend en bent hierdoor zeker van uw aankoop. Daarnaast worden wij door onze klanten beoordeeld met een 9.5 op Klantenvertellen!

Project:
Utrecht – 300 m² Schuren en Oliën (Royl 2K Olie)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Utrecht – 245 m² Schuren en Oliën (Royl 2K Olie)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Soest – 40 m² Grenen Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Utrecht – 50 m² Afzelia Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Afwerken van de parketvloer in Vianen

Bij parket schuren in Vianen heeft u altijd de keuze uit meerdere afwerkingen. Het is belangrijk om de geschuurde houten vloer af te werken. Dit geeft hem niet alleen een prachtige aanblik, maar zorgt vooral ook voor een goede beschermlaag. Zo blijft het parket langer in topconditie. Een behandeling zoals parket schuren en oliën is de beste optie voor parket met vloerverwarming. Voor alle andere soorten vloeren raden we de behandeling parket schuren en lakken of een afwerking met hardwax olie aan. U heeft de keuze uit diverse uitvoeringen, waaronder mat, ultra mat, glans.

parket schuren in Vianen

JAAR ERVARING

VLOEREN PER JAAR

VLOEREN BEHANDELD

Wanneer kiezen voor parket schuren in Vianen?

Is uw houten vloer aangetast, versleten of verkleurd? Dan kunt u hem het beste zo snel mogelijk laten schuren en afwerken. Op deze manier voorkomt u dat de problemen erger worden en de vloer onherstelbaar beschadigd raakt. Heeft u enkel te maken met vervuiling of hele lichte verkleuring? Dan is ook een grondige parket onderhoudsbeurt mogelijk. Wilt u zeker weten welke behandeling uw houten vloer nodig heeft? Maak dan snel een afspraak met één van onze parketteurs!

CBW-erkend en beoordeeld met een 9,5 op klantenvertellen

Als CBW-erkend bedrijf bent u zeker van de beste resultaten en ontvangt u diverse garanties bij het parket schuren in Vianen. Dit in combinatie met onze prachtige beoordeling op klantenvertellen zorgt voor extra vertrouwen. Heeft u toch nog twijfels over het renoveren van uw parket of zit u met bepaalde vragen? Laat ze dan zeker aan ons horen! We geven u graag meer uitleg over onze werkwijze en de mogelijkheden bij het renoveren van uw houten vloer in Vianen en omgeving.

DEZE VIDEO LAAT U ZIEN HOE WIJ EEN HOUTEN VLOER IN 5 STAPPEN EEN TWEEDE LEVEN GEVEN!

Offerte Aanvragen

Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Uw naam
Gewenste vloerinspectie datum
• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

Gratis inspectie op locatie!