Parket Schuren en Oliën

Er zijn verschillende manieren om uw intensief gebruikte houten vloer weer helemaal in nieuwstaat te brengen. Zo kunt u kiezen voor parket schuren en oliën door ons team van specialisten. U hoeft alleen maar te zorgen dat de vloer vrij is en wij doen de rest. We beginnen met het schuren van het parket met de grove, medium en vervolgens fijne korrel. Een technische term om te zeggen dat we zowel de kleine als de grotere beschadigingen van het hout verwijderen. Na het schuren is de vloer weer mooi egaal. Dit is het moment waarop we hem afwerken met onze hoogwaardige olie.

Parket Schuren en Oliën

30 jaar ervaring in parket schuren en Oliën in Provincie Utrecht

Inmiddels heeft team Parket Schuren Utrecht van MP Schuurtechniek ruim 30 jaar ervaring in het vak. Eén van onze specialisaties is het parket schuren en oliën. Bij deze optie werken we uw vloer af met een beschermende olielaag die in vloeiende bewegingen op het hout wordt aangebracht. Een goed dekkende en uitgeharde laag olie beschermt uw parket langdurig tegen verkleuringen, verontreinigingen en beschadigingen. Voor het mooiste resultaat gebruiken we altijd de methode stofarm schuren. De ruimtes blijven hierdoor veel schoner en u heeft minder last van stof.

Parket Schuren en Oliën
Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

U kunt bij ons op korte termijn een afspraak maken op locatie. Wij komen dan bij u langs voor een vrijblijvende vloerinspectie en een deskundig advies.

Z

CBW Erkend en Beoordeeld met een 9.5

Wij zijn CBW erkend en bent hierdoor zeker van uw aankoop. Daarnaast worden wij door onze klanten beoordeeld met een 9.5 op Klantenvertellen!

Project:
Utrecht – 300 m² Schuren en Oliën (Royl 2K Olie)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Utrecht – 245 m² Schuren en Oliën (Royl 2K Olie)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Soest – 40 m² Grenen Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Utrecht – 50 m² Afzelia Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Waarom kiezen voor Parket Schuren en Oliën

Veel mensen laten hun houten vloer schuren en oliën omdat ze vloerverwarming hebben liggen. Dit raden we ook altijd aan, want olie is als geen ander middel bestand tegen flinke wisselingen in de temperatuur. Als zodanig vormt het een krachtige beschermlaag tegen het kromtrekken, verbuigen en scheuren van het parket. Overigens zorgt het oliën van parket ook gewoon voor een hele mooie en luxueuze aanblik. Verder laat een geoliede houten vloer zich heel eenvoudig onderhouden. Tips hierover geven we u graag verderop in dit artikel.

Parket Schuren en Oliën

JAAR ERVARING

VLOEREN PER JAAR

VLOEREN BEHANDELD

CBW-erkend en 9,5 beoordeling op klantenvertellen

Veel van onze klanten plaatsen na afloop van de parket renovatie een beoordeling op klantenvertellen. We zijn hier enorm blij mee, omdat ze mensen zoals u kunnen aangeven wat ze van ons werk vinden. Hierdoor krijgt u echt een objectief oordeel, op basis waarvan u uw keuzes kunt maken. Verder zijn we een CBW-erkend bedrijf en bieden we u altijd uitgebreide garanties bij onze houten vloer renovaties. Neem gerust even contact met ons op als u vrijblijvend de mogelijkheden wilt doornemen.

Tips na parket schuren en oliën

Door uw houten vloer te laten schuren en oliën is hij weer klaar voor een nieuwe ronde. We begrijpen dat uw hem dan ook zo lang mogelijk mooi wilt houden. Hiervoor kunt u het beste dagelijks de bezem of stofzuiger door de kamer halen. Dit verwijdert zandkorreltjes, steentjes en ander vuil. Bij zichtbare vervuiling van het hout kunt u de vloer het beste schoonmaken met een speciale reiniger voor geoliede vloeren. Dit maakt het parket weer helemaal fris zonder de beschermlaag te verzwakken. Werk eventuele kleine vlekjes weg met een klein beetje olie.

DEZE VIDEO LAAT U ZIEN HOE WIJ EEN HOUTEN VLOER IN 5 STAPPEN EEN TWEEDE LEVEN GEVEN!

Offerte Aanvragen

Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Uw naam
Gewenste vloerinspectie datum
• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

Gratis inspectie op locatie!