Parket Schuren in Zeist

Woont u in Zeist en wilt u uw huidige houten vloer een nieuw leven geven? Dat kan heel eenvoudig via parket schuren in Zeist door ons team van experts. In de meeste gevallen hebben we hiervoor slechts een dag nodig. Uiteraard verzorgen wij voor u een parket renovatie van A tot Z. We beginnen met het schuren van de vloer in fases. Daarna brengen we een prachtige en krachtige beschermlaag aan. Zo kunt u nog langer genieten van uw bestaande parketvloer. Bovendien is het schuren van uw houten vloer niet alleen een duurzame, maar ook een heel betaalbare keuze.

parket schuren in Zeist

parket schuren is onze specialisatie

Onze fascinatie voor parket schuren begon al vroeg. Inmiddels zitten we al enkele decennia in het vak. In die tijd hebben we heel veel parketvloeren volledig mogen renoveren en vele klanten blij mogen maken met de vloer van hun dromen. Daarnaast is bijscholing een belangrijk aspect binnen ons werk. Zo blijven we goed op de hoogte van de technologische ontwikkelingen bij parket schuren in Zeist. Onze kennis en ervaring zetten we elke dag opnieuw in voor het schitterend herstellen van houten vloeren in alle voorkomende soorten.

parket schuren in Zeist
Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

U kunt bij ons op korte termijn een afspraak maken op locatie. Wij komen dan bij u langs voor een vrijblijvende vloerinspectie en een deskundig advies.

Z

CBW Erkend en Beoordeeld met een 9.5

Wij zijn CBW erkend en bent hierdoor zeker van uw aankoop. Daarnaast worden wij door onze klanten beoordeeld met een 9.5 op Klantenvertellen!

Project:
Utrecht – 300 m² Schuren en Oliën (Royl 2K Olie)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Utrecht – 245 m² Schuren en Oliën (Royl 2K Olie)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Soest – 40 m² Grenen Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Utrecht – 50 m² Afzelia Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Afwerking van de parketvloer in Zeist

Bij de renovatie van uw vloer komen twee aspecten kijken: het schuren en het afwerken. Voor de afwerking kunt u kiezen uit vele prachtige kleuren en diverse variaties. Denk bijvoorbeeld aan hardwax, olie en lak in mat, ultra mat, glans en ultra glans. Bij parketvloeren met vloerverwarming is een behandeling met olie de beste keuze. In alle andere gevallen heeft u een volledig vrije keuze. De coating van uw voorkeur zorgt altijd voor een goede bescherming tegen nieuwe vervuiling en schade. Het parket schuren en oliën beschermd vloeren met vloerverwarming ook nog eens tegen kromtrekken en scheuren als gevolg van temperatuurswisselingen.

parket schuren in Zeist

JAAR ERVARING

VLOEREN PER JAAR

VLOEREN BEHANDELD

Wanneer kiezen voor parket schuren in Zeist?

Ziet u verkleuringen, slijtage of andere beschadigingen op uw vloeroppervlak? Dan is het verstandig om direct een afspraak in te plannen voor parket schuren in Zeist. Doormiddel van een vakkundige parket renovatie kunnen we ontstane schade en ontsieringen zo snel mogelijk in de kiem smoren en voorkomen dat de problemen groter worden. Door uw parket te laten schuren kunnen we zelfs diepere beschadigingen en ernstige verontreinigingen volledig verwijderen. Voortaan oogt uw houten vloer weer als nieuw. Dit effect wordt versterkt door de hoogwaardige coating die we op het vloeroppervlak aanbrengen.

CBW-erkend en beoordeeld met een 9,5 op klantenvertellen

Bij ons zit u altijd goed voor een parket renovatie van de hoogste kwaliteit. We zijn CBW-erkend en geven u altijd een uitgebreide garantie op het volledige werk. Onze klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9,5 op klantenvertellen. Wij zorgen er graag voor dat ook u helemaal tevreden bent met de renovatie van uw houten vloer. Voor een vrijblijvende vloerinspectie en een kosteloos adviesgesprek kunt u natuurlijk altijd een afspraak met ons inplannen. Bel ons direct of stuur gewoon even een berichtje via de site!

DEZE VIDEO LAAT U ZIEN HOE WIJ EEN HOUTEN VLOER IN 5 STAPPEN EEN TWEEDE LEVEN GEVEN!

Offerte Aanvragen

Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Uw naam
Gewenste vloerinspectie datum
• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

Gratis inspectie op locatie!