Parket Schuren en behandelen met hardwax Olie

Moet uw uitgeleefde houten vloer weer net zo mooi worden als in het begin? Dan is het slim om te kiezen voor parket schuren en behandelen met hardwax olie. Deze beproefde methode is ideaal om uw oude parket nieuw leven in te blazen. Door de totaalbehandeling wordt de kwaliteit van het hout volledig hersteld en zal uw vloer weer helemaal stralen. Onze specialisten zijn zeer bedreven in het renoveren van houten vloeren in alle bekende motieven. Van visgraat vloeren tot parket in de Hongaarse punt, wij zorgen ervoor dat uw vloer weer gezien mag worden.

Parket schuren en behandelen met hardwax olie

30 jaar ervaring in parket schuren en  behandelen met hardwax olie

Bij team Parket Schuren Utrecht van MP Schuurtechniek zit u altijd goed, want we beschikken over ruim 30 jaar ervaring in het vak. De afgelopen decennia hebben we al enorm veel klanten naar volle tevredenheid geholpen. In de hele regio Utrecht zijn er talloze vloeren die door ons onder handen zijn genomen. Het resultaat mag er keer op keer wezen. Het middel hardwax olie is één van de schitterende opties uit ons ruime assortiment. Dit beschermende product maakt uw gerenoveerde vloer mooier en beter bestand tegen allerlei externe invloeden.

Parket schuren en behandelen met hardwax olie
Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

U kunt bij ons op korte termijn een afspraak maken op locatie. Wij komen dan bij u langs voor een vrijblijvende vloerinspectie en een deskundig advies.

Z

CBW Erkend en Beoordeeld met een 9.5

Wij zijn CBW erkend en bent hierdoor zeker van uw aankoop. Daarnaast worden wij door onze klanten beoordeeld met een 9.5 op Klantenvertellen!

Project:
Utrecht – 300 m² Schuren en Oliën (Royl 2K Olie)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Utrecht – 245 m² Schuren en Oliën (Royl 2K Olie)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Soest – 40 m² Grenen Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Utrecht – 50 m² Afzelia Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

JAAR ERVARING

VLOEREN PER JAAR

VLOEREN BEHANDELD

Waarom kiezen voor parket schuren en behandelen met hardwax olie?

Steeds meer van onze klanten kiezen voor parket schuren en behandelen met hardwax olie. Een belangrijke reden hiervoor is de gebruiksvriendelijkheid. Zelfs na de parket renovatie kan het hout op een gegeven moment weer te maken krijgen met vlekjes of lichte ontsieringen. Deze kunt u met een kleine hoeveelheid hardwax eenvoudig wegwerken. Verder geeft een behandeling met hardwax olie simpelweg een prachtige aanblik aan elke houten vloer. De warme uitstraling van een parketvloer met hardwax zorgt thuis voor een extra knusse sfeer.

CBW-erkend en 9,5 beoordeling op klantenvertellen

Als CBW-erkend vakbedrijf bent u bij ons zeker van diverse garanties en een veilige aankoop. Verder staan we garant voor renovaties van de allerhoogste kwaliteit. Dit komt deels door de inzet van de meest hoogwaardige producten en machines en natuurlijk ook deels door ons fantastische team van parketteurs! Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5. Dit maakt ons natuurlijk enorm trots en motiveert ons om bij het parket schuren weer alles te geven. Zo zetten we ons iedere dag opnieuw in voor de beste resultaten!

Tips parket schuren en hardwax olie (periodiek onderhoud)

Heeft u gekozen voor parket schuren en behandelen met hardwax olie? Dan is het zaak om uw houten vloer zo lang mogelijk op zijn mooist te houden. Hoe u dit doet? Dat is vrij eenvoudig. Verwijder elke dag of anders minimaal meerdere keren per week het losse vuil. Zo voorkomt u nieuwe krasjes en vervuiling. Daarnaast raden we u aan om de vloer van tijd tot tijd te reinigen met Wisch Fix of een vergelijkbaar product. Dit zorgt voor een grondige reiniging zonder de hardwax olie aan te tasten. Klik op de link voor meer informatie over parket onderhoud.

Offerte Aanvragen

Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Uw naam
Gewenste vloerinspectie datum
• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

Gratis inspectie op locatie!