Parket Schuren en Lakken

Elke woning knapt op van een prachtige parketvloer. De warme uitstraling van het hout zorgt voor een knusse en fijne huiselijke sfeer. Daarnaast is een houten vloer vooral ook erg praktisch. Hij is makkelijk schoon te houden en gaat vele jaren mee. Toch zult u vroeg of laat te maken krijgen met deuken, krassen en vlekken op het parket. Om hier voorgoed mee af te rekenen is parket schuren en lakken een uitstekend idee. Voor het beste resultaat laat u dit over aan ons team van parket specialisten.

Parket Schuren en Lakken

Al 30 jaar ervaring in Parket schuren en Lakken in Provincie Utrecht

Onze enorme berg ervaring hebben we opgedaan in de laatste 30 jaar. De passie voor het vak ontstond al vroeg en door de jaren heen hebben we ontzettend veel klanten naar volle tevredenheid mogen helpen. Parket schuren en lakken is niet iets wat je zomaar even doet. Tenminste niet als je het echt tot in de perfectie wilt regelen. Daarom is het goed om te weten dat onze parketteurs regelmatig een bijscholing volgen. Zo blijven ze goed op de hoogte van de nieuwste technieken voor het parket schuren in Utrecht.

Parket Schuren en Lakken
Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

U kunt bij ons op korte termijn een afspraak maken op locatie. Wij komen dan bij u langs voor een vrijblijvende vloerinspectie en een deskundig advies.

Z

CBW Erkend en Beoordeeld met een 9.5

Wij zijn CBW erkend en bent hierdoor zeker van uw aankoop. Daarnaast worden wij door onze klanten beoordeeld met een 9.5 op Klantenvertellen!

Project:
Utrecht – 300 m² Schuren en Oliën (Royl 2K Olie)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Utrecht – 245 m² Schuren en Oliën (Royl 2K Olie)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Soest – 40 m² Grenen Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Utrecht – 50 m² Afzelia Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Waarom kiezen voor Parket Schuren en Lakken

Veel mensen kiezen voor het schuren en lakken van hun houten vloer. De voornaamste reden hiervoor is het prachtige effect dat lak aan het hout geeft. Daarnaast is vloerlak ook heel veelzijdig. Het is verkrijgbaar in tientallen kleuren en diverse uitvoeringen, waaronder glans, mat en zeer mat. Nadat uw vloer geschuurd en gelakt is, is hij klaar voor een nieuwe ronde. Het parket blijft langer mooi en langer op volledige sterkte. Verder kunt u de hoge kosten voor een nieuwe vloer voorkomen door uw huidige parket eenvoudig en betaalbaar te laten renoveren.

Parket Schuren en Lakken

JAAR ERVARING

VLOEREN PER JAAR

VLOEREN BEHANDELD

CBW-erkend en 9,5 beoordeling op klantenvertellen

Zoals gezegd hebben we al veel klanten mogen helpen bij het creëren van hun droomvloer. Dit komt tot uiting in de prachtige beoordeling op klantenvertellen. Gemiddeld geven onze klanten ons een 9,5. Een prachtige score waar we uiteraard ontzettend trots op zijn! Om u nog meer zekerheid te geven bij het parket schuren en lakken in uw woning hebben we nog iets moois in handen. We zijn een CBW-erkend bedrijf en als zodanig ontvangt u van ons altijd uitgebreide garanties op de volledige parket renovatie.

Tips parket schuren en lakken (periodiek onderhoud)

Hebben we uw houten vloer eenmaal onder handen genomen? Dan is het belangrijk om het prachtige eindresultaat vast te houden. Dit doet u door het parket meerdere keren per week stofvrij te maken. Een bezem of stofzuiger met parketborstel is hiervoor ideaal. Wilt u de gelakte vloer grondig reinigen? Gebruik dan een ruime emmer water met wat parketreiniger. Zorg ervoor dat dit product geschikt is voor specifiek gelakte houten vloeren. De beschermende lak wordt op die manier niet aangetast en zo draagt u bij aan het behoud van uw parketvloer. Meer over parket onderhoud vind u hier.

Offerte Aanvragen

Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Uw naam
Gewenste vloerinspectie datum
• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

Gratis inspectie op locatie!