Parket Schuren in Vleuten

Laat uw parket schuren in Vleuten door MP Schuurtechniek! Wilt u af van de lelijke verkleuringen, deuken, vlekken en krassen op uw houten vloer? Dan kunt u kiezen voor een hele nieuwe vloer. Dit is echter erg kostbaar en in veel gevallen niet eens nodig. Laat gewoon uw parket schuren in Vleuten door ons team van experts. Wij zorgen ervoor dat de beschadigingen volledig worden verwijderd en dat u weer kunt genieten van een houten vloer als nieuw. Uiteraard hanteren we hierbij altijd betaalbare prijzen en bent u bij ons zeker van de hoogste kwaliteit parket renovaties.

parket schuren in Vleuten

parket schuren is onze specialisatie

Onze jarenlange ervaring met parket schuren in de provincie Utrecht maakt ons tot de absolute expert. We zetten ons met liefde en toewijding in om ook uw houten vloer helemaal op te waarderen. Voor het beste resultaat werken wij met de methode stofarm schuren. Hierdoor kunnen we uw parket sneller, nauwkeuriger en vooral ook veel schoner behandelen. U heeft dankzij deze methode vrijwel geen last meer van irriterende deeltjes of viezigheid in uw woning. Dit is een grote vooruitgang vergeleken met de traditionele manier van parket schuren.

parket schuren in Vleuten
Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

U kunt bij ons op korte termijn een afspraak maken op locatie. Wij komen dan bij u langs voor een vrijblijvende vloerinspectie en een deskundig advies.

Z

CBW Erkend en Beoordeeld met een 9.5

Wij zijn CBW erkend en bent hierdoor zeker van uw aankoop. Daarnaast worden wij door onze klanten beoordeeld met een 9.5 op Klantenvertellen!

Project:
Utrecht – 300 m² Schuren en Oliën (Royl 2K Olie)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Utrecht – 245 m² Schuren en Oliën (Royl 2K Olie)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Soest – 40 m² Grenen Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Utrecht – 50 m² Afzelia Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Afwerken van de vloer in Vleuten

Bij het renoveren van uw parket heeft u diverse opties. Deze hebben met name betrekking op de afwerking. Laat uw geschuurde houten vloer bijvoorbeeld lakken maar ook op een natuurlijke wijze oliën in uw favoriete tint. Deze beschermende finish stemmen we echt helemaal af op uw voorkeuren. Dankzij de beschermlaag is uw houten vloer voortaan nog beter bestand tegen nieuwe beschadigingen en toekomstige vervuiling. We blazen nieuw leven in uw parket en zorgen dat het nog langer meegaat. Tijdens een adviesgesprek en vloerinspectie bij u thuis vertellen we u graag meer over de verschillende opties qua parketafwerking.

parket schuren in Vleuten

JAAR ERVARING

VLOEREN PER JAAR

VLOEREN BEHANDELD

Wanneer kiezen voor parket Renovatie in Vleuten?

Het beste moment om te kiezen voor een vakkundige parket renovatie is zodra u de eerste tekenen van verzwakking op uw vloer ontdekt. Denk bijvoorbeeld aan vochtkringen, maar ook verkleuringen, deuken, putjes, krassen en andere slijtsporen. Ook flinke vervuiling van de vloer is een goede reden om te kiezen voor parket schuren in Vleuten. Door ons op tijd in te schakelen kunt u heel veel ellende met uw vloer voorkomen. Onze totaalbehandeling voor uw parket zorgt ervoor dat uw vloer behouden blijft voor de toekomst en zelfs nog mooier wordt dan voorheen.

CBW-erkend en beoordeeld met een 9,5 op klantenvertellen

Mogen we ook uw parket schuren in Vleuten? Dan is het natuurlijk prettig om te weten dat we een CBW-erkend vakbedrijf zijn. Concreet houdt dit voor u in dat u diverse garanties krijgt op het totale werk. Daarnaast bent u zeker van een beveiligde aankoop. Eerdere klanten zijn erg tevreden met onze parket renovaties. Ze beoordelen ons gemiddeld met een 9,5! Gunt u uw houten vloer met flinke gebruikssporen ook het beste? Kies dan voor een professionele renovatie van uw parket door ons team van experts! Vraag ons vrijblijvend om meer informatie.

DEZE VIDEO LAAT U ZIEN HOE WIJ EEN HOUTEN VLOER IN 5 STAPPEN EEN TWEEDE LEVEN GEVEN!

Offerte Aanvragen

Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Uw naam
Gewenste vloerinspectie datum
• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

Gratis inspectie op locatie!