Parket Schuren

Wilt u uw parket schuren in Utrecht of omgeving? Dan gaat u natuurlijk voor het mooiste resultaat voor de beste prijs. Onze specialisten verzorgen dit graag voor u. Van tevoren komen we bij u langs voor een inspectie van uw vloer en een inventarisatie van uw wensen. Op deze manier kiezen we altijd voor een behandeling die helemaal aansluit bij uw voorkeuren. Het resultaat is een schitterend herstelde vloer die niet te onderscheiden is van gloednieuw parket. Uiteraard heeft u bij ons de keuze uit diverse prachtige methodes, zoals parket schuren en oliën, hardwaxen of lakken.

Parket Schuren
Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

U kunt bij ons op korte termijn een afspraak maken op locatie. Wij komen dan bij u langs voor een vrijblijvende vloerinspectie en een deskundig advies.

Z

CBW Erkend en Beoordeeld met een 9.5

Wij zijn CBW erkend en bent hierdoor zeker van uw aankoop. Daarnaast worden wij door onze klanten beoordeeld met een 9.5 op Klantenvertellen!

Project:
Utrecht – 300 m² Schuren en Oliën (Royl 2K Olie)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Utrecht – 245 m² Schuren en Oliën (Royl 2K Olie)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Soest – 40 m² Grenen Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Utrecht – 50 m² Afzelia Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Parket Schuren en Oliën

Bij het renoveren van houten vloeren kennen we verschillende behandelmethodes. Het verschil zit hem vooral in de manier waarop de geschuurde vloer wordt afgewerkt. Een goede afwerking is altijd nodig om de parketvloer te beschermen tegen nieuwe slijtage en vervuiling. Daarnaast helpt het om de levensduur van het parket aanzienlijk te verlengen. Een hele mooie optie is parket schuren en oliën. Vloerolie is beschikbaar in vele tientallen kleuren en variaties. Zo is er altijd een uitvoering die precies past bij uw interieur en uw smaak. Bent u benieuwd welke kleuren er bij uw vloer passen? We tonen u graag een aantal voorbeelden!

Parket Schuren en Lakken

Parket schuren en lakken is nog een fantastische manier om nieuw leven in uw oude vloer te blazen. Voor het mooiste effect en de beste werking brengen we meerdere zeer dunne lagen aan. De vloer heeft nu wel even tijd nodig om te drogen en goed uit te harden. Hierna is hij weer klaar voor jarenlang intensief gebruik. Natuurlijk werken we uitsluitend met de beste producten, zodat u zeker bent van kwaliteit die blijft. De hoogwaardige lak zorgt voor een perfecte dekking en is verkrijgbaar in vele prachtige kleuren. Uw vloer kan zowel mat als glanzend worden afgelakt.

Hardwax Olie: extra bescherming

Een andere methode om uw vloer te vernieuwen is door hem te laten behandelen met speciale hardwax olie. Het hardwaxen van uw parketvloer is niet alleen een hele mooie, maar zeker ook een hele praktische keuze. Zelfs wanneer er na verloop van tijd toch weer verkleuringen of kleine schadeplekjes op het hout ontstaan is er geen enkel probleem. U kunt uw vloer gewoon even plaatselijk bijwerken met een klein beetje hardwax. Een eventueel kleurverschil trekt vanzelf weer weg, zodat uw complete houten vloer nog langer mooi en in topconditie blijft.

JAAR ERVARING

VLOEREN PER JAAR

VLOEREN BEHANDELD

30 jaar gespecialiseerd in stofarm parket schuren

Vroeger was het schuren van houten vloeren niet bepaald een prettige klus. Er kwamen veel stof- en houtdeeltjes vrij, waardoor de kamer onder de viezigheid kwam te zitten. Ook bemoeilijkte deze manier van werken de ademhaling. Gelukkig werken we inmiddels al een hele tijd met de methode stofarm schuren. Hierdoor ontstaan veel minder irritaties aan de luchtwegen en blijven de behandelde ruimtes nagenoeg schoon. Dit is natuurlijk fijner voor onze medewerkers, maar zeker ook voor u. Stofarm parketvloeren schuren maakt het namelijk mogelijk om nog nauwkeuriger en sneller te werken.

CBW-erkend en beoordeeld met een 9,5

Kiest u voor een parket renovatie door ons gespecialiseerde team? Dan bent u zeker van de juiste keuze! We zijn CBW-erkend, waardoor u altijd mag rekenen op diverse garanties en natuurlijk verzekerd bent van een veilige aankoop. De klanten die u reeds voorgingen hebben ons beoordeeld met een gemiddelde van 9,5! Hier zijn we vanzelfsprekend ontzettend trots op en uiteraard doen we er alles aan om ook u naar volle tevredenheid van dienst te zijn! Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken van parket renoveren bij u thuis.

Vrijblijvende vloerinspectie en advies op locatie

Ons team bestaat uit zeer ervaren parketteurs met enorm veel verstand van zaken. Niet alleen op praktisch gebied, maar ook als het gaat om adviseren. We komen dan ook met plezier bij u langs om de staat van uw vloer te controleren en u meer te vertellen over de mogelijkheden bij het schuren en behandelen van het parket. Zo helpen we u graag aan een schitterend herstelde houten vloer die weer heel wat jaren meegaat.

Offerte Aanvragen

Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Uw naam
Gewenste vloerinspectie datum
• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

Gratis inspectie op locatie!