Parket Renovatie

Gaat er steeds meer glans verloren bij uw houten vloer? Ontdek dan de mogelijkheden van een algehele parket renovatie bij u thuis. Er zijn verschillende manieren om dit te regelen. Voor het mooiste resultaat kunt u het beste een gespecialiseerd bedrijf inhuren. Het team van Parket Schuren Utrecht staat klaar om uw verouderde of versleten vloer om te toveren naar parket als nieuw. Vraag vrijblijvend een offerte aan of laat ons langskomen voor een vloerinspectie.

Parket Renovatie

30 jaar ervaring in het renoveren van parket in Provincie Utrecht

Ons team bestaat uit echte liefhebbers van houten vloeren. Inmiddels beschikken we over meer dan 30 jaar ervaring met parket renovaties in de Provincie Utrecht. Zo zijn we de ideale keuze voor een transformatie van het parket in uw appartement of rijtjeswoning, maar ook houten vloeren in grote stadsvilla’s en penthouses knappen we graag helemaal voor u op. Hierbij maakt het niet uit in welk verband of patroon uw vloer gelegd is, want we hebben met alle soorten veel ervaring.

Parket Renovatie
Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

U kunt bij ons op korte termijn een afspraak maken op locatie. Wij komen dan bij u langs voor een vrijblijvende vloerinspectie en een deskundig advies.

Z

CBW Erkend en Beoordeeld met een 9.5

Wij zijn CBW erkend en bent hierdoor zeker van uw aankoop. Daarnaast worden wij door onze klanten beoordeeld met een 9.5 op Klantenvertellen!

Project:
Utrecht – 300 m² Schuren en Oliën (Royl 2K Olie)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Utrecht – 245 m² Schuren en Oliën (Royl 2K Olie)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Soest – 40 m² Grenen Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Utrecht – 50 m² Afzelia Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

JAAR ERVARING

VLOEREN PER JAAR

VLOEREN BEHANDELD

Parket Schuren

Elke renovatie begint met parket schuren. Dit doen we op stofarme wijze, zodat er nauwelijks deeltjes vrijkomen. Dit scheelt een hoop irritaties en voorkomt ook dat hele huis vies wordt. Bijkomend voordeel is dat we nog secuurder en sneller kunnen werken. Voor het beste effect schuren we uw houten vloer in fases, van grof naar fijn. Tussentijds polijsten maakt de behandeling helemaal af en bereidt hem voor op de afwerking.

Parket Schuren en oliën

Bij het afwerken van uw geschuurde vloer kunt u onder meer kiezen voor een behandeling met olie. Dit geeft uw vloer een warme en rijke gloed. Het is belangrijk dat de olielaag met vloeiende bewegingen wordt aangebracht. Dit zorgt voor een optimale hechting en perfecte bescherming van uw vloer. Overigens is de vloerolie verkrijgbaar in diverse prachtige kleurstellingen. Op deze manier kiest u altijd de perfecte tint voor het renoveren van uw houten vloer. Klik op de link voor meer informatie over parket schuren en oliën.

Parket Schuren en lakken

Uiteraard kunnen we de parket renovatie bij u thuis ook afronden met een parketlak naar keuze. U kunt kiezen voor zowel matte als glimmende finishes in verschillende kleuren. Anders dan vloerolie moet parketlak juist gefaseerd in meerdere laagjes worden aangebracht. Wij zorgen ervoor dat dit op de juiste wijze gebeurt en u de houten vloer van uw dromen krijgt. Vraag ons dus zeker naar de kleurstalen, zodat u direct uw favoriete soort lak kunt uitkiezen! Klik op de link voor meer informatie over parket schuren en lakken.

Vrijblijvende vloerinspectie op locatie en CBW-erkend

Bij ons kunt u altijd rekenen op een aantal voordelen. Zo bieden wij u een vrijblijvende inspectie van uw parketvloer aan en staan we klaar om u een advies op maat te geven. Ons CBW-erkende bedrijf levert u verder uitgebreide garanties op het gehele werk en tevens bent u bij Parket Schuren in Utrecht altijd zeker van een veilige aankoop. Neem snel contact met ons op en vraag ons naar de vele voordelen van een parket renovatie in uw woning!

parket renovatie

Offerte Aanvragen

Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Uw naam
Gewenste vloerinspectie datum
• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

Gratis inspectie op locatie!